Anacon Infra

Anacon Infra is een civieltechnisch projectbureau die naast het adviseren op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en civiele techniek ook het totale projectmanagement en de civieltechnische voorbereiding verzorgt. Voor de Oryon Watermill hebben zij zich bezig gehouden met de civieltechnische ondersteuning en het design.

DRIE-D

DRIE-D is een bedrijf dat actief is als leverancier voor de internationale industrie. Zij houden zich bezig met het assembleren en klaarmaken van de productie en met engineering. De lagers van de Oryon Watermill en de lagers voor de testopstellingen zijn verzorgt door DRIE-D. 

Franck Wtb Advies

Franck Wtb Advies houdt zich bezig met veelzijdige sterkteberekeningen en ontwerpsimulaties die bijdragen aan de succesvolle realisatie van een product. Voor de Oryon Watermill verzorgt Franck Wtb Advies de sterkteberekeningen.

Hollarts

Hollarts kunststoftechniek is een bedrijf dat zich bezig houdt met kunststof spuitgietproducten, engineering en logistiek. Voor de Oryon Watermill hebben zij kunststof onderdelen in de lamellen geleverd. 

Pasman

Pasman Motoren & Aggregaten is een internationale en ISO-gecertificeerde onderneming. Zij zijn specialist op het gebied van revisie, verkoop en service en onderhoud van motoren, aggregaten en WKK-installaties. Zij zijn leverancier van de Oryon Watermill en tevens verzorgen zij de productie en het onderhoud van de installatie.

QConcepts

QConcepts is gespecialiseerd in productontwikkeling gericht op de toepassing van composietmaterialen en flow analysis. Zij kunnen het volledige innovatie- en ontwikkelingstraject invullen, van business case en ontwerp tot realisatie en marktintroductie. Het ontwerp en productie van de composiet vleugels van de Oryon Watermill zijn afkomstig van QConcepts.

Siemens

Siemens is een wereldwijd opererend conglomeraat dat elektronica en elektrotechniek levert. Voor de Oryon Watermill hebben zij delen van de generator en besturing verzorgt.

Teamtva

teamtva! is marketingcommunicatiepartner van Deepwater-Energy. Met passie en ambitie helpt teamtva! haar klanten aan meer rendement door de mix van strategie, marketing, creativiteit, daadkracht en durf. In een meerjarige samenwerking begeleidt een projectteam van teamtva! de marketingstrategie, branding en marketingcommunicatie van de Oryon Watermill.

Het Operationeel Programma Oost (OP Oost) is hét subsidieprogramma voor bedrijven en kennisinstellingen in de provincies Overijssel en Gelderland. Het programma valt onder het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Het doel van OP Oost is dat bedrijven meer omzet kunnen halen uit nieuwe producten.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

PPM Oost, het participatiebedrijf van Oost NV,  is de regionale investeerder in de provincies Gelderland en Overijssel. Ondernemers die risicokapitaal nodig hebben, willen niet alleen geld, maar hebben ook behoefte aan weloverwogen adviezen en begeleiding. PPM Oost stelt daarom naast de benodigde financiering ook graag haar netwerk, kennis en kunde beschikbaar aan ondernemers. PPM Oost staat voor actief beheer en coaching. Kortom: participeren in durven en doen.


 

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Laat uw naam,
e-mailadres of telefoonnummer achter in onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.